pijl

Verbouw

Bij Schuurman Renovatie en Onderhoud geloven we in vakmanschap. Niet alleen in ons eigen vakmanschap, maar ook in het vakmanschap van de partijen waar wij mee samenwerken. Vanuit die gedachte zijn we sinds 1 januari 2021 begonnen.

Bij Schuurman Renovatie en Onderhoud geloven we in vakmanschap. Niet alleen in ons eigen vakmanschap, maar ook in het vakmanschap van de partijen waar wij mee samenwerken. Vanuit die gedachte zijn we sinds 1 januari 2021 begonnen. Tientallen jaren ervaring in renovatie, onderhoud en verduurzaming moeten ervoor gaan zorgen dat u straks weer een woning of appartement heeft waar u nog jaren met veel plezier en woongenot kan blijven wonen. Om deze discipline en onze kennis hierover verder vorm te geven werken we met tal van bedrijven samen, waaronder ook met Schuurman Bouwadvies.

Of het nu gaat om een aanbouw of het aan de binnenzijde isoleren van uw dak. Alles is mogelijk. Door met een vast team van partijen te werken kunnen de werkzaamheden ook in een strak werktempo worden uitgevoerd. Dit scheelt overlast en geeft een kostenbesparing.  Wij doen dit alles van A tot en met Z. Indien nodig kunnen wij ook het eventueel benodigde tekenwerk oppakken voor u en een vergunningstraject organiseren.

Door als partner bij een project betrokken te worden kan dit u uiteindelijk veel in de kosten schelen.

Werkzaamheden die wij (laten) uitvoeren zijn;

  • Aanbouw realiseren
  • Serre plaatsen
  • Binnenrenovatie
  • Plaatsen dakkapel
  • Alle vormen van (na) isolatie aan binnenzijde woning
  • Douche, toilet – en keukenrenovatie
     

Neem contact op